mandag 19. januar 2009

Bryllupskort

Jeg var på stempeltreff på lørdag - og begynte så vidt på ett av disse kortene. For å være ærlig så var jeg mer opptatt av å skravle og drikke kaffe enn av å være kreativ;=D Selv om jeg ikke skapte så mye, så var det ihvertfall utrolig hyggelig! Det grønne og cremefargede kortet er satt sammen av stempeltrykk fra KH-design og Stampsmith. Papir fra Deja Wiews, papirroser fra Prima, stort hjerte fra Notabene og små søte sølvhjerter fra Unik hobby. Kort nr 2 er helt enkelt med samme type papir som over. Stempel fra KH-design, bordpunch fra Martha Stewart og glitterhjerte fra Melissa Frances.

14 kommentarer:

Eli sa...

Så nydelig du gjør det her da!!!
Har en utfordring til deg i blogen min, Bente!

Inger-g sa...

Wow, disse var nydelige, Bente. Lurer på om jeg skal melde meg på det treffet neste gang. Virker som det har vært veldig morsomt :-)
Ha en fortsatt fin uke.
Inger

♥ Kari ♥ sa...

Så utrolig nydelige bryllupskort Bente!
Lekre mønsterark og så flott dekorert!
Klemmmer fra kari

Anonym sa...

Hej. Rigtig flotte bryllupskort. Bliver nødt til at spørge hvilke papir og hvilken blæk, du har brugt til at stemple Stampsmith stemplet med? Har selv flere stempler fra Stampsmith, men kan ikke få så flot et aftryk frem.
På forhånd tak for hjælpen.
Venlig hilsen Tina F.

Benedicte sa...

Så flotte bryllupskort du har laget.

klem fra Benedicte

Benedicte sa...

Ligger en award til deg i bloggen min

klem fra Benedicte

Heidi sa...

Kjempekoselig kort.Dette fikk du fint til selv om du skravlet som du sier he he he .......man skal jo kose seg også ikke sant?

Klemmer fra
Heidi

Aina sa...

Så stilrent og pent!

Bente sa...

Svar til Tina F: Jeg var så heldig at jeg fikk dette trykket av en dame jeg var på treff sammen med! Så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg. Men hun fortalte at hun alltid ofret 1 ark glossy for å få ettpar fine trykk.... de første ble som regel ubrukelige... mens de siste ble fine:=)

Anonym sa...

Hej Bente. Tak for svaret - du har hjulpet mig mere, end du tror. :-) Jeg bruger nemlig også ofte en hel side, på at få et godt tryk. Troede det var mig, der gjorde det forkert - men når hun også bruger et helt ark, er de nok bare svære at stemple med.
1000 tak :-)
Hilsen Tina F.

Pia sa...

Wow så nydelige bryllupskort, skønne farver og sødt pynt, rigtig romantiske

Anonym sa...

Så nydelige kort!!
Lekre og stilige til bryllupskort.

Aija sa...

So elegant and beautiful. Love the glittering heart, it is so so sweet!
Hugs,
Aija

Loreal Blondi sa...

So great cards both! Really elegant. Love them!