tirsdag 29. april 2008

I stadig bevegelse... ikke akkurat hobbyrelatert;=)

Dessverre for meg....så har det vært liten tid for å lage kort for tiden:=( Vi har snart konfirmasjon igjen og har vært i oppussingsmodus mer eller mindre i laaaaang tid! Denne gangen er det "stor-stua" som får sin sårt tiltrengte make-over.
Som bildet viser.... så har ikke vi hatt behov for noen hytte nei;=) Her kom hyttefølelsen kastet på en så fort man trådte over terskelen til rommet....furu...furu...og mere furu!! Og sist men ikke minst - HALM på veggene....urk.. Her begynner det å ta litt form... mye igjen fortsatt... og mor ønsker seg ny sofa....;=) Selve rommet er på over 60kvm, så jeg får ikke tatt bilde av hele stasen.
Det verste med rommet er denne peisen.... koloss av dimensjoner... full med murpussklumper!!! Skikkelig stygg er'n!!! Men vi gjorde en liten vri....
Mørk aubergine.... hehe.. noen vil vel påstå at peisen ikke ble særlig mye penere... heller det motsatte!!! Men jeg kan love at det er langt bedre i virkeligheten enn hva bildene sier... I det minste så er vi ferdige til Advent;=)

Ja, ja... uannsett så begynner stua å ta form... og det er vi glade for.
Nå setter vi snart nesa mot Mallorca og blir borte 2 uker!!! God timing iforhold til konfirmasjon, og ikke minst eldstesønns russetid????....NOPE!!! Men deilig blir det!!

4 kommentarer:

Hanne sa...

Forandring fryder, og oppussing passer vel egentlig aldri...? Er godt ferdig med furuperioden selv, men nå er den visstnok på vei tilbake - har du tenkt på det???! hehe.

Kos deg på Mallorca! Ferie passer ihvertfall alltid!

Nattaklem fra Hanne:)

Inger Marie sa...

Ser ut som du har fått det kjempe flott.
Oppussing og konfirmasjon..hihi slik hadde vi det i fjor.
Er enig at furu tiden er over. Har det vi også. Kunne godt tenkt meg å bytte ut dører og lister og kjøkken, men det blir nok ikke det med det første. Angret på at vi ikke malte det hvitt i fjor da vi holdt på å tapetsere og legge nytt gulv o.l

God tur til Mallorca , jeg er akkurat kommet hjem fra en fantastisk flott tur til Gran Canaria :)
Det passet også litt dårlig nå når det går mot eksamen i 10.for sønnen i huset...var ikke så populært på skolen at vi tok han ut.
Tror ike han har gått glipp av så mye da...

God klem fra Inger Marie

Anita Hagen sa...

Å fy søren så lekkert det ble. Den lille touchen med peisen var knall. Mørk parkett er jo bare så lekkert. Liker stilen din Bente :-)

Håper du har hatt en deilig ferie i Mallorca. Deilig å ta en velfortjent cowboystrekk i solen etter mye oppussingslit.

Ha en fin 17.mai.

Klem Anita

Anonym sa...

Hei.. Fin blogg. Det jeg lurte på var hvilken farge har du i stua? den ser litt kremgul ut på bildet. Er en slik farge jeg er på jakt etter sjønner du :)